lördag 1 november 2014

Helsingforskryssning och tjejkväll

Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag har haft fullt upp med jobbet och fritiden eller bara varit allmänt lat med bloggandet. Haha, hur som helst så tänkte jag återberätta lite av den senaste månaden. Börjar från ''back in time'' till dagens händelser.

Förra helgen (25/10) så åkte jag, Henrik och några från jobbet till Helsingfors. Vi åkte på kryssning. Samuel från jobbet fyllde år på fredagen så vi träffades då efter jobbet vid hamnen. Det var sjukt kul att få träffa dem igen.



Hade en fet middag på båten. Valde hamburgare och den var ganska stor. 

Efter middagen chillade vi en stund i våra egna hytter. Sedan tog vi lite drinkar. Vi drack inte värst mycket, kanske 2-3 drinkar. Innan det så var det storhandel i tax-free butiken.


Henrik köpte mig den här blåa drinken. Såg några dricka den och jag tyckte det blåa med annans såg skitgod ut. Vet inte vad drinken heter. Men den innehöll kokos (hate coconut) men den smakade helt ok. Inte bästa men inte äcklig äcklig.

Efter att vi chill-hängde så blev vi (som jobbat) sjösjuka/åksjuka. Det var tydligen storm ute och man kände verkligen hur båten gungade. Började må illa av det. Blev sjukt jobbigt så vi alla gick o la oss. Somnade nästan direkt men hade inte bästa sömnen. Klockan var väl runt 01-02 tiden och vi hade varit uppe sedan 06... lång dag indeed.

In Helsinki.

Så fint. Det var ganska kallt där. Vi gick runt i staden. Shoppade runt lite. Sedan åkte Henrik och jag hem till Doris. Vi hängde med henne i ungefär två timmar och fick träffa hennes hundar + Nicklas. Haha. Det var trevligt. Vi hade väl runt sex timmar på land. Det gick rätt snabbt. Vi åkte efteråt tillbaka till centrumet och träffade dem andra för glass/fika.


På vägen hem bestämde vi oss att inte dricka alls. Ville inte riskera att bli sjösjuk igen. Vilket, jag märkte att jag blev lite grann. Henrik fixade åksjuk-tabletter till oss. Snacka om att bli neddrogad. Vi blev sjukt trötta någon timme senare. Däckade när vi la huvudet på kudden. Sov väl mycket bättre.


På tisdagen fick vi jobba hemifrån! Det var galet kul/skönt. Vaknade runt 06 och bara satte på datorn och bara chilljobbade hela dagen. Min chef ringde mig runt 10(? vet ej exakt) men han hade tydligen råkat låsa ut sig. Han skulle kasta soporna och glömde nyckeln inne i kontoret. Så han tog taxin hela vägen hem till mig. Hahaha, det var så galet. Vi har bokstavligen skönaste chefen.

Senare på eftermiddagen träffade jag Natta. Vi fikade i Skärholmen på Espresso House. Jag tog en blåbärspaj och chailatte. 


Efter fikat så hängde jag med till hennes jobb. Det var kul att se hur hon jobbade. Kom hem runt 20 tiden och fortsatte att jobba. Hade inget bättre för mig ändå. Det är nog det bästa med att jobba hemifrån för tog sedan sovmorgon dagen efter. Började en timme senare istället. Så skönt.

Sedan har dagarna bara varit jobb - hem - jobb. Inte så spännande. Det går annars bra på jobbet och får göra roliga arbetsuppgifter. Skulle säga att jag trivs mycket bra.

Igår skaffade vi gymkort under friskvård (dvs företaget ''sponsrar''). Vi måste gymma minst två gånger i veckan. Får börja ta tag i det nu!

Ännu en gång kör jag på Fitness 24 Seven. Denna gång ska jag förhoppningsvis ta detta mer seriöst. Jag och träna har aldrig varit bra men är motiverad nu då jag har flera träningspartners! 


Igår sov vi över hos Maria. Vi hade tjejkväll och hade sjukt kul. Spelade monopol och kollade på skräckfilm. Tog en del polaroidbilder. Var uppe till 04.. kom hem och däckade. Vi vaknade 10 på morgonen och gjorde frukost tillsammans. Vaknade så ''tidigt'' för Marias städerska skulle komma när som helst och ville kanske inte sova bort hela dagen. Fast slutade med att jag sov bort hela dagen i alla fall. Det är chill - SATURDAY!

Imorgon ska jag städa mitt rum och kanske hänga i Skärholmen igen. Haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar