måndag 6 oktober 2014

SATULEINEN I VÄSTERÅS


Nu har hela helgen bara sprungit förbi! Satu kom på besök i fredags. Vi handlade mat och gick hem till mig. Ett ord som beskrev vad vi gjorde bokstavligen helgen förutom när vi fika var att vi PRATADE hela tiden. Det var seriöst non stop, de enda gången vi var tyst var för att vi var så koncentrerade att äta våra våfflor, som smakade as gott.

Under helgen hann vi dessutom shoppa, gå runt Västerås C, se på bio "Gone Girl" like a boss med budapestrulle, fira kanelbulle dagen, förbereda mat som vi inte åt, äta skit och bli tjocka samt fota på en massa från olika ställen. Däremot var det helt slutsålt på kanelbullar överallt så vi köpte frysta o värmde upp. Det smakade lika gott! Kanelbullar for the win!
I bio salongen… Tjockisar yes we love it!

Här är trailern under, filmen var faktisk bra!

Vi åkte även upp till skybar vid skrapan i Västerås. Det var jätte fint på kvällen, dock var det stängt under dagen på söndag så vi hann inte ta dagsbilder. Det får bli en annan gång.


Vi tänkte äta på Texas Longhorn på söndag men det var stängt så vi gick runt och leta efter ett annat ställe. Sen gick vi till en asiatisk restaurang och buffé. Vi ville dock ha 5rätters som ingick friterad bannan som kosta 85kr men mannen som jobba där ba:

Kyparn: Ni får specialpris, två personer buffé? 
Jag: Nej, vi vill ha det här, fem rätters. (pekar på en lapp)
Kyparn: Nej, men specialpris!
Jag: Nej men….
Kyparn: Ni får billigare för att ni är studenter!!! Specialpris!!!
Jag: Vadå för något…?(förvirrad)Ehm ska vi Satu?? (crying internaly out for help haha)
Kyparn: Ni får special 2 personer 100kr buffé istället för 160kr. 

Så tillslut tacka jag bara ja för oss båda eftersom han verkade inte ge upp. Vi ville verkligen ha 5rätters för vi ville inte vräka i oss direkt, vi som ätit hela helgen.. Dock var det najs med asiatisk mat och friterad så jag borde kanske inte klaga. Vi fick trotts allt 60kr rabatt och jag hitta alger…. 
Vi gick förbi en romantisk bro där folk har lagt sina initialer graverade på hänglås som i Paris fast mindre. 

Hösten är här fo sho!!
 Massa fina färger!
 Innan Satu åkte tog vi en promenad längst kanten av Mälaren. Det var jätte fint och mysigt. 
Sen åkte Satu hem och back to normal life. Det var verkligen en rolig och mysig helg. Kändes skönt, stress-, jobb-, och plugg-fri! Det är mysigt i Västerås, en trevlig stad. Vi får se när nästa besök blir, nästa säsong haha hint ( Do you want to build a snow man? )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar