torsdag 18 april 2013

03: Finansiering, Affärsplan, pitch och affärside

Vi  kom en minut sen till gårdagens föreläsning. Det började med en föreläsning om finansiering. Det var jävligt tråkigt att lyssna. Vi höll på att somna.


Det var om ganska självklara saker om finansiering och ingenting invecklat. Det enda som var kanske lite bättre var alla länkar som de berättade om. Ställen man kan gå till med sin ide och få något sorts finansiering. Bortsett från det så kändes det rätt så tråkigt. Dessutom verkar det inte lika många som har dykt upp jämfört med förra veckan.


Älskar den här kvinnan! Hon är underhållande att se på. Vi hade tråkigt så det blev paparazzi. Typ 10x zoom. Det är så coolt det hon gör. Och ja, vi kanske gick ur fokus en stund. All koncentration försvann och distraherad av allt annat. 

Så på grund av att vi inte var fokuserade och för att föreläsningen inte var så givande, så bestämde vi oss för att dra efter halva föreläsningen. Vi drog vid mittenrasten. Istället gjorde vi andra saker som:


Årets första lyxshake på MAX!!

Smakade på en ny smak som vi inte har testat innan, Cookies and cream. Den var god. Smakade som om det var oreos i. Dock är min (J) personliga favorit den med jordgubb men samtidigt är alla goda på sina sätt.


Vi skulle beställa från express maskinen när vi fick på denna lapp. Vad ledsna vi var när vi såg ordet milkshake men när vi fortsatte att läsa så blev vi glada igen. YES till lyxshake! Men förvirrade var vi när vi tänkte på milkshake och lyxshake.. är det typ inte samma sak? Haha, tydligen inte. Vi trodde att milkshake är glass i lite lösare form men ursprungligen av glass. Haha, så därför tyckte vi det var konstigt med att glassen + lyxshaken fungerar men inte milkshake. Hahaha, blabla ni fattar. Hur som helst, vilken tur för oss ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar