onsdag 17 april 2013

Tedags för oss


Vi älskar te. Ett av det bästa som finns. Vi dricker te nästan varje kväll ihop och bara småpratar. Det är också extra mysigt när det är kallt och där sitter man med sitt varma te. Nackdelen med te är att det färgar tänderna, alltså att man får mörkare tänder. Och det vill man absolut inte ha! Fast vi kan inte klara oss utan, så tänderna får helt enkelt bli lite gulare.

En nackdel till kan vara att det inte är värsta hälsosamt, i det syfte där man har socker i. För vanligt strösocker är inte bra för kroppen men vi kan inte dricka vår te utan socker! Vissa dricker te bara sådär, vilket är nog det bästa men ingenting för oss. We must have our sugar! Vi är så vana med socker och tycker att teet smakar illa utan.


En annan sak som vi har hört är att om man vill ha mörkare hårfärg via en naturlig väg så kan man doppa sitt hår i te. Alltså, ens naturliga hårfärg blir lite mörkare och inte att man från blond blir till svarthårig. Om der är sant, det vet vi inte. Men det låter rätt vettigt, eftersom te har en "mörkande" effekt, alltså som att det färgar tänder, så varför inte håret. Dessutom är det bättre att göra så än att använda en massa kemikalier i håret som kommer att slita ut håret. Den naturliga vägen med te kommer även att ge lyster i håret och det är skonsamt för håret.


Vi har inte själva testat metoden men skulle lätt göra det om vi ville ha mörkare hår eller något sådant. Vi har typ svart hår redan. Haha. Så kanske blir svårt att se värsta skillnaden då. Vi är nog mer efter att ha ljusare hår eller nyanser, så kanske inte vår grej. Haha, hur som helst.. det är gott och man kan tydligen göra mycket med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar