måndag 1 april 2013

G-dragons 1st World Tour 2013: One of a Kind


I söndags drog G-dragon sin första världsturné: One of a Kind, i Seoul.
För er som inte vet vem han är så är han ledaren för det koreanska pop-gruppen Big Bang. De har vunnit massvis med priser som bland annat MTV EMA's "Best Worldwide Act", "Best Best Music Video", "Best Male Group" etc. De är även med i samma bolag som Psy (Gangnam Style snubben), YG-Entertainment.


När någon inom kpop världen frågar oss vad vi är för något så svarar vi: VIP's. Vi tillhör alltså för fangruppen Big Bang. Deras ikon kännetecknar en krona som i bilden nedan.


Dock önskar vi att vi var på G-dragons konsert idag! Han är seriös en grym rappare och artist. Det är synd att biljetterna är svindyra och att han inte har konserten här i Sverige.
Sist jag (M) var på deras konsert var faktiskt förra året i London. Konserten tog plats i Wembley Arena och det var verkligen en av de bästa konserterna vi någonsin varit med om. Det var ljus överallt och en överlycklig känsla att få se hela gruppen live. Hela resan och biljetterna i sig kostade runt 4000:- för 3 dagar. Extra kostnaderna gick för att köpa Early Entrance biljetter, men vi kom bokstavligen först in i hela arenan, vilket var värt det.


Idag släpps även G-dragons nya låt ut; MichiGo. Vad tycks?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar