måndag 1 april 2013

Hej och välkomna till vårt första inlägg!

Vi vill börja med att säga hur trevligt det är att ni har tagit tiden till att besöka vår sida och hoppas på att ni trivs här. Eftersom det här är vårt första blogginlägg så är det en självklarhet att slå stort.


För er som inte känner oss, så är vi två systrar från Asien. På fritiden tycker vi om att fotografera, shoppa, inrikta oss till den asiatiska världen och blogga. Vi har tänkt att blogga efter våra intressen som bland annat; mode, musik, film med mera.


Detta budskap är exakt vad vi vill förmedla i vår blogg och hur vi lever våra liv. ''Varje dag är en äventyr, så njut av resan''. För oss är bloggen en äventyr och vi älskar att dela med oss det vi finner glädje av. 

Eftersom det är 1:a april idag, så tänkte vi dela med oss en improviserad berättelse. Det går ut på att fortsätta varandras meningar. Tex en av oss börjar med att säga ''Det var en gång...'' och sedan fortsätter nästa person med meningen..osv..

Det fanns en gång en pojke som hette Anders och tyckte om att bajsa godis. Han hade massa gelemaskar i magen för att han åt en massa piller. Anders kom på sin mammas godis-fest, som han hade totalt glömt bort. Anders är en mycket fin pojke som är gjord av choklad. 

Okej, det här spårade bara ur. Det här är kanske inte riktigt vår grej.

Eftersom vi kommer inrikta oss mycket till mode och kläder så vore det lämpligt att ha något om det i första inlägget. Vår första tips är att inte ha helmatchade kläder.


Matching clothes is a NO NO!

Med matchade kläder så menar vi då som tex på bilden ovan. Att inte ha samma färg och mönster på övre och under delen. Never ever! Det är väldigt vanligt nu att hitta matchade kläder i många butiker men vi tycker att man inte ska falla för den trenden.


Ha en trevlig påsk! 
Stay tuned.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar